ZAMANSIZ SİYAH

İÇ MEKAN   27.09.2017

Takım içi iletişim ve etkileşim platformu olarak tanımlayabileceğimiz Slack'in Londra'daki yeni merkez ofisi ODOS Architects tarafından tasarlandı. Great Portland Caddesi üzerindeki eski BBC Radio 1 binasının son 2 katında kendine yer seçen çalışma alanı, sakin ve aydınlık tasarımıyla öne çıkıyor.

 

540 metrekarelik alana yayılan ofis için "gün ışığından maksimum düzeyde yararlanan ve yalın malzeme paleti ile tamamlanan çalışma alanı" şeklinde bir tanım yapmak mümkün. Sonradan dahil edilen kullanım alanlarının siyah hacimler olarak tarif edildiği; çalışma alanları, toplantı odaları, farklı aktivite alanlarının yanı sıra fotoğraf kabininin yer aldığı bir mekandan söz ediyoruz. Ve elbette gökyüzü manzarasını keyifli hale getiren pencere detaylarını da unutmamak gerek.

 

Londralı ODOS ekibi malzeme paletinde ise markanın estetik, olgun ve zamansız kimliğinden yola çıkarak tercih yapmış.