YENİ NESİL "ENDÜSTRİYEL"

İÇ MEKAN   28.11.2016

Ümraniye'deki AvivaSA Genel Müdürlük Binası'nın teras katında 185 metrekarelik alana yayılan bir çalışma alanı: AvivaSA Dijital Garaj. Her bir detayın fonksiyonel şekilde çözümlendiği, endüstriyel tarzın dinamik renk ve dokunuşlar ile yorumlandığı mekanın tasarımı ise TeamFores Mimarlık ekibine ait.

 

4 ayrı bölümden oluşan ve çalışanları için samimi, esnek, verimli ortam sunan bir çalışma alanından söz ediyoruz. Günümüz "yeni nesil ofis" kavramına cevap verebilen cinsten… Kapalı oda tanımının olmadığı Dijital Garaj'da mekan içinde mekan yaratan elemanlar ise çelik hasırlar. Bu sayede; çalışma bölümü, toplantı ya da sunum alanı gibi farkı fonksiyon mekanları tek bir alan içinde kurgulanmış.

 

Mavi, yeşil ve sarı gibi kurumsal renklerin yanı sıra klasör dolabından vestiyere, kesondan çalışma masasına kadar her bir parçanın endüstriyel tarzda kurgulandığı çalışma alanında, Derin Design ürünleri ve Thomas Heatherwick imzalı Spun Chair ise göze çarpan tasarımlar arasında…

 

Proje |  AvivaSA Genel Müdürlük Binası Dijital Garaj Ofisi

 

Lokasyon | İstanbul

 

Proje Ofisi | TeamFores Mimarlık

 

Tasarım Ekibi | Serter Karataban, Beril Elmas Brangar, Ceyhun Akın

 

İşveren | AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş.

 

Ana Yüklenici |TeamFores Mimarlık

 

Proje Yılı | 2016

 

İnşaat Yılı | 2016



Sayfanın Başına Dön